YOGA – FÖR ALLA NIVÅER

Mitt mål med yogan är att alla ska känna sig välkomna - allt från nybörjaren till den erfarna. Jag erbjuder yoga i Yogastugan för grupper med max fyra personer. Jag erbjuder också Privat Yoga för dig som vill utvecklas och för dig som vill ta med din familj/vänner på en härlig yogaklass.

Mina pass är 75 minuter och de avslutas med en längre vila. Aktuella tider hittar du här. Ta gärna med egen matta och filt. Läs mer om Yogastugan här. Jag korrigerar i de olika positionerna, om du vill, vilket hjälper för att få bästa kvalitet på din yoga.

YOGA I YOGASTUGAN

Yoga i Yogastugan

Hathayoga
Ett pass med fokus på att bygga styrka och stabilitet samtidigt som det ger balans och en känsla av lugn. För dig som har yogat ett tag.

Hathayoga grund
Vill du komma med på enkel hathayoga där vi jobbar med rörlighet, balans och styrka är detta ett bra pass att starta igång med.
Tempot är lugnt och övningarna anpassas efter din kropp och dina förutsättningar. Passet passar dig som är ny på yoga och dig som vill gå tillbaks till grunden och det enkla.

Yinyoga
En skön och avslappnad klass som skapar harmoni och lugn. Ett bra pass att börja med om du är nybörjare. Positionerna utförs sittande och liggande.

 

 

 

PRIVAT YOGA

Privat yoga
Privat yoga för dig som vill få hjälp med att utveckla din yoga, nybörjare som mer van. Du kan också välja att boka in dig och dina vänner på ett yogapass där vi utgår från dina/era möjligheter och önskemål.

Vill du bjuda in vänner och ordna ett privat yogapass där du bor, i din trädgård, uterum, lada eller liknande, kommer jag till dig och håller ett pass för er.

Kontakta mig för bokning och pris.

Linda

Underbar Yinyoga hos Ingela. Lugnt, varsamt, proffsigt, utmanande om man vill.

Linda
Malin

Om Yogan – Superbra, utmanande och en skön känsla efteråt! 👍🏽

Malin
Lena

En mycket lugn och skön upplevelse av att vara på yoga för första gången. Fick bra guidningar hela passet.

Lena