VI BÖRJAR MED ETT SAMTAL

Behöver du hjälp med att komma igång med det du vill och behöver göra?
Har du fastnat i en tanke och behöver få fler perspektiv, vill du ha bättre relationer, vill du göra en större förändring eller behöver
du hjälp med att få struktur på dina tankar?

Behöver du mer av avslappning, rörlighet och smidighet? Behöver du andas?

De behandlingar och den yoga jag erbjuder är för mig verktyg som behöver tänkas in när vi behöver göra förändringar som är hållbara och som gör skillnad. Tankarna behöver landa ner i kroppen för att sinnet ska bli lugnare och få fokus på det som du behöver göra..

Jag ser kroppen som en helhet

Kontakta mig när du vill bolla dina tankar så tar vi tillsammans fram en plan
som fungerar och som gör skillnad för dig.

Annelie

SUVERÄN GUIDNING
Fantastisk kombo av massage och yoga! Kroppen kändes helt genomarbetad och väldigt fräsch efteråt – som att dra av ett antal år från biologisk ålder 🙂 Suverän guidning av Ingela -inkännande, engagerad och professionell!

Annelie
Ann-Sophie

Att yoga med Ingela är en helt fantastisk upplevelse. Ingela besitter djup kunskap och har en otrolig pedagogisk förmåga att guida sina elever genom varierande positioner inom både hatha- och yinyoga. Ett yogapass hos Ingela är inte bara ett träningspass, utan en helhetsupplevelse med glädje, värme, eftertänksamhet och skratt.

Ann-Sophie
Malin M

Om Yogamassagen – Blev superbra omhändertagen och kände mig trygg i Ingelas händer. Fick även bra råd om fortsatt behandling på ett mycket bra sätt. Kan varmt rekommendera Yogastugan.

Malin M