BEHANDLINGAR – VÄLGÖRANDE MASSAGE

För många är en skön massage bland det bästa som finns. En stund av egen tid samtidigt som behandlingen är djupt välgörande för kropp, sinne och själ. Förutom att mjuka upp spända muskler visar forskningsstudier att regelbunden massage har långvariga effekter på vårt välmående eftersom våra må bra-hormoner i blodet ökar och stresshormonet kortisol minskar. Regelbundenhet är en avgörande faktor för att få ut det mesta av din massage och öka ditt allmänna välbefinnande.

Var sjätte behandling köpt till ord. pris får du utan kostnad.

Unna dig en stund av lyx - det är du värd!

YOGAMASSAGE

Yoga i Yogastugan

En mix av kraftfulla tryck och strykningar med assisterad stretch. En djupgående teknik där klienten får möjlighet att öppna upp i varje led och muskel under avspänning.

75 minuter. Räkna med längre tid första gången då ett hälsoformulär fylls i.

Läs mer om behandlingen

Yogamassage har sitt ursprung i Yoga och Ayurveda, två uråldriga indiska vetenskaper, båda med fokus på helhet. Behandlingen är en mix av kraftfulla tryck och strykningar med assisterad stretch, en djupgående teknik där klienten får möjlighet att öppna upp i varje led och muskel under avspänning.

Hur går behandlingen till?
Yogamassage utförs på golvet, på en uppvärmd madrass. Jag värmer upp med massage för att sätta igång bladcirkulationen och för att sprida ut bindväven. Sedan utför jag en serie av assisterande yoga-stretcher. Jag använder både händer och fötter vid behandlingen där trycket anpassas efter klientens muskelspänning och behov. Sesamolja används, den ger både värme och ökad cirkulation. Massagen avslutas med en avslappnade huvud och ansiktsmassage, och vila. Behandlingen tar ca 75 minuter inkl avslutande vila, räkna med längre tid första tillfället då hälsodeklaration fylls i.

Vad gör yogamassage?
Yogamassagen släpper på spänningar och stelheter i kroppen vilket leder till en både grundlig och avslappnande effekt, fysiskt som mentalt.

Yogamassage har positiv effekt på;
• Rygg- och nackproblem
• Ischias
• Stress
• Huvudvärk
• Nedstämdhet
• Stelhet i muskler och leder

För vem passar yogamassage?
För dig som känner dig stel eller bara vill stärka din kropp under en aktiv massage. Fördel är om den görs i en serie på tre-fyra behandlingar nära inpå, så kroppen får tid och chans att lösa upp spänningar och skapa energi mellan varje behandling.

Kostnad
850:-

PROVA-PÅ  ERBJUDANDE

Prova-på erbjudande - handla till dig själv eller välj att ge bort i present

Yogamassage 75 min + Huvud- och ansiktsmassage 60 min = Paketpris 1350:- ( ord. pris 1550:-)

Gäller dig som är ny behandlingskund hos mig

Läs mer

Handlar du detta paket till dig själv betalar du när du kommer hit på den behandling du valt som första val.

Önskar du ge bort paketet till en vän ta då kontakt med mig så tar vi betalning och namnet på din vän den vägen.

PROVA-PÅ  YOGAMASSAGE

I denna prova-på yogamassage masserar jag rygg, nacke och skuldror och gör 1-2 stretchar.
Observera att denna behandling enbart är en prova-på behandling som visar en uppfattning om hur yogamassage känns att få.

ABHAYANGA MASSAGE

Yoga i Yogastugan

Abhayanga är en mjuk ayurvedisk helkroppsmassage med väldoftande varm ekologisk olja. Behandlingen utförs med lugnande, svepande rörelser med ett relativt lätt tryck och är djupt avslappnande både för kropp och sinne.

90 minuter.

Läs mer om behandlingen

Ayurvedisk helkroppsbehandling med varm sesamolja (rumstempererad olja på huvudet).

Behandlingen är stärkande för nervsystemet och cirkulationen samt bidrar till ökad vitalitet. Muskler och leder mjukas upp vilket gör att massagen lämpar sig extra bra vid stress, stelhet och frusenhet.  Värmen, oljan och rörelserna renar kroppen från slaggprodukter och balanserar lymfsystemet och det endokrina systemet. I vävnader under huden neutraliserar oljan fria radikaler och hjälper huden att bli mer vital och ungdomlig. Behandlingen börjar med en kort hälsodeklaration.

Kostnad
850:-

HUVUD- OCH ANSIKTSMASSAGE

Huvud- och ansiktsmassage är en uråldrig form av indisk oljemassage som är specialiserad för ansikte och huvud. Ger en mycket behaglig avslappning i hela kroppen.

60 minuter.

Läs mer om behandlingen

Dagens hektiska livsstil med ett överflöd av information via internet och andra kanaler gör vårt nervsystem överbelastat, ofta med stress och trötthet som följd. Ansiktet är den del av kroppen vi ständigt visar för omgivningen och där våra känslor tydligast återspeglas. Ofta betraktas det som den vackraste delen av kroppen men vi håller också mycket spänningar där. Flera av våra sinnen är placerade där och bl a sker det mesta av vår kommunikation via ansiktet. Så ansiktet med dess sinnen och uttryck spelar en oerhört viktig roll i vårt liv.

I huvudet finns hjärnan, som är den största delen av centrala nervsystemet, och fyra andra sinnen; syn(ögon), lukt(näsa), hörsel(öron) och smak(mun). Nacken och skuldrorna, som bär upp huvudet, är ofta områden där det finns spänningar och värk. Regelbunden massage av ansikte, huvud, nacke och skuldror slappnar av spända muskler och bjuder in sinnet till stillhet. Det förbättrar cirkulationen till och från huvudet vilket stimulerar naturlig hälsa och vitalitet.

Hur går behandlingen till?
Behandlingen börjar sittandes på en stol för rygg och huvudmassage, efter det flyttar klienten upp på massagebänken där behandlingen forsätter med massage av ansikte. Ekologisk sesamolja används, den ger både värme och ökad cirkulation. Behandlingen tar ca 60 minuter inkl avslutande vila.

Behandlingen verkar effektivt för att;
• Minska spänningar i ansikte och huvud
• Öka cirkulation och utrensning av slaggprodukter
• Motverka huvudvärk och migrän
• Stimulera hårtillväxt
• Förbättra hyn samt motverka acne och rynkor
• Förstärka våra sinnesförnimmelser (syn, hörsel, lukt och smak)
• Reducera stress/överaktiv hjärna och verka avslappnande
• Stimulera centrala nervsystemet genom vitala energipunkter sk Marmapunkter

Behandlingen passar för alla, unga som äldre och kan göras hur ofta som helst.

Kostnad
700:-

Frida A


Såå härlig och avkopplande massage. Ingela är fantastisk!

Frida A
Sabina

Du fick mig att komma fram till att jag vill leva mer harmoniskt och det är jag så tacksam för. Det är faktiskt en del av mitt liv numera.

Sabina
Malin M

Om Yogamassagen – Blev superbra omhändertagen och kände mig trygg i Ingelas händer. Fick även bra råd om fortsatt behandling på ett mycket bra sätt. Kan varmt rekommendera Yogastugan.

Malin M