Jag har så många tankar som jag vill dela med mig av. Flera av dem delar jag med mig av på mina yogaklasser. Ännu fler skriver jag ner på små lappar och baksidan på kvitton och servetter (de blir ofta kvar där). Några hamnar på sociala medier. De ser jag som färskvara, efter en dag är de bortglömda.

Nu har jag en egen BLOGG, här är jag fria att skapa och det känns bra! Gillar du det jag skriver får du gärna kommentera, om du vill.

I min blogg kommer du att kunna läsa om mina tankar. Om saker som jag tror att du kommer att känna igen dig i. Om små vardagliga ting som tar oss framåt och som kanske gör skillnad, på riktigt.

2 Comments

    • Hej Eva! Så kul att du vill följa mig 🙂 Bloggen kommer att vara öppen för alla som vill läsa. Jag gissar att du vill anmäla dig till att få mina nyhetsbrev? Hälsar Ingela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.